Diensten

One jeepers stood owing and narrow while among that orca thanks.

afbeelding

TIMMERWERK

Voor timmerwerk bent u bij ons aan het juiste adres.Het aftimmeren van uw woning, het realiseren van een ruime trap- of inloopkast.Het plaatsen van een dakraam of dakkapel of het maken van een veranda, carport of schuur.Dit zijn zoal voorbeelden van werkzaamheden die wij voor u op het gebied van timmerwerk kunnen realiseren.

tegelwerk

TEGELWERK

Door ervaring en kennis te hebben ontwikkeld op het gebied van tegelwerk en het werken met goede professionele producten, kunnen wij u kwalitatief goed en net tegelwerk leveren.Voor zowel uw badkamer, toilet of woonkamer. Vloer of wand, natuursteen of keramische tegels.Wat uw wensen ook zijn, wij doen ons uiterste best om een net en vakkundig eindresultaat te leveren.

hangensluit

HANG- EN SLUITWERK

Doordat wij ons verdiept hebben in hang- en sluitwerk kunnen wij dit voor u met netheid en kwaliteit realiseren. Door het investeren in de juiste middelen kunnen wij zeer efficiënt werken. Zo kunt u bij ons terecht voor het afhangen van uw binnen en buitendeuren. Of het maken van een mooie scheidingswand met an-suite deuren. Ook op het gebied van sluitwerk hebben wij u veel te bieden. Bijvoorbeeld het sluitbaar maken van uw binnendeuren, plaatsen van een meerpuntsluiting of sluitwerk ten behoeve van inbraakpreventie.

verbouw

AAN- EN VERBOUW

Wilt u meer ruimte in uw woning creëren, is uw woning toe aan een opfrisbeurt of toch liever uitbreiden. Ook voor een aanbouw of verbouw van uw woning bent u bij ons op het juiste adres. Mocht u zelf onduidelijkheden hebben over de mogelijkheden, ook daar kunnen wij u in helpen. In samenwerking met andere professionele partijen kunnen wij vanaf het ontwerp tot oplevering van de werkzaamheden het traject begeleiden. Zo hoeft u geen last te hebben van bouwstress, en kunnen wij er voor zorgen dat uw wensen gerealiseerd worden.

onderhoud

ONDERHOUD

Ook uw woning gaat er door alle weersinvloeden niet op vooruit. Verrotte boeidelen of goten. De dorpel van uw kozijn is niet meer wat het geweest is. Of een lekkage door verouderd lood. Ook voor onderhoud werkzaamheden kunt u ook bij ons aan de bel trekken.